DE INDICATOR SUGGEREERT DAT DE BITCOIN OVERBOUGHT IS; $13.300 ZOU DREIGEND KUNNEN ZIJN.

  • Bitcoin heeft momenteel moeite om boven haar cruciale $16.000 steunniveau te blijven, omdat zowel kopers als verkopers vechten voor controle over haar prijsactie op korte termijn.
  • Waar het zich vervolgens ontwikkelt, zal het waarschijnlijk grotendeels afhangen van de voortdurende reactie op dit niveau, aangezien een aanhoudende daling onder dit niveau een ernstige slag zou kunnen toebrengen aan de technische vooruitzichten.
  • Een handelaar merkt op dat één technische indicator suggereert dat Bitcoin op dit moment overbought is.
  • Dezelfde indicator toont aan dat een beweging naar $13.300 dreigend zou kunnen zijn, aangezien dit het volgende belangrijke steunniveau voor de cryptocurrency – volgens zijn Ichimoku-wolk is.

Bitcoin en de geaggregeerde cryptocurrencymarkt hebben de afgelopen 12 uur of zo hun vaart erin weten te houden.

De verkoopdruk van meer dan $16.000 is niet al te intens geweest, maar de afnemende kracht van de stieren heeft ervoor gezorgd dat het onder dit niveau is gezakt.

Kopers proberen dit momentum naar beneden om te buigen en boven dit belangrijke niveau te houden, maar het lijkt erop dat de negatieve kant op komst is.

Een trader legde in een recente tweet uit dat de cryptocurrency op dit moment overbought lijkt te zijn, met zijn Ichimoku Cloud support die momenteel op iets meer dan $13.000 zit. Dit zou kunnen betekenen dat een daling naar dit niveau op handen is.

BITCOIN WORSTELT OM $16.000 VAST TE HOUDEN ALS DE VERKOOP VAN DE DRUK MOUNTS…

Op het moment van schrijven is Bitcoin iets meer dan 2% gedaald tegen de huidige prijs van $16.000. De steun heeft hier de hele ochtend stand gehouden, maar het lijkt erop dat er op elk moment een pauze kan ontstaan.

Waar het zich op korte termijn zal ontwikkelen, zal grotendeels afhangen van het feit of het dit cruciale niveau al dan niet kan handhaven.

Als het eronder duikt, zou BTC een toestroom van verkoopdruk kunnen zien die helpt om $16.500 als een lokale high te markeren.

DE INDICATOR SUGGEREERT DAT BTC VERDERE VERLIEZEN ZOU KUNNEN ZIEN

Tijdens het delen van zijn gedachten over de cryptocurrency, merkte een handelaar op dat het tekenen vertoont van overbought, met zijn Ichimoku Cloud support die momenteel rond de $13.300 zit.

Dit zou kunnen betekenen dat er op korte termijn een daling van de liquiditeit in deze prijsregio dreigt.

„1D BTC… zeer vroeg op dit moment, maar TK C-klem begint zich te vormen (overbought voorwaarden), Kijun op Cloud op 13,3k.“

Waar de Bitcoin-trends in de komende dagen enig inzicht zouden moeten geven in de vraag of dit een geldige mogelijkheid is, aangezien een aanhoudende onderbreking onder $16.000 een grimmige ontwikkeling zou zijn.

 

Comments are closed.