Bitcoin gruvearbeidere for å oppleve en økning på 4 prosent i gruvedrift

Bitcoin gruvearbeidere er fremdeles der ute hvis du lurer på, og riggene deres fremdeles er i gang. Bitcoin Era mining er derimot en helt annen virksomhet, og det ser ut til at gruvearbeiderne vil oppleve vanskeligheter med å få gruberiet.

‚Termokapselet‘ for Bitcoin, eller dets gruveinntekter til alle tider, falt ikke tilbake etter å ha truffet femten milliarder dollar i slutten av 2019 slik de fleste Bitcoin-entusiaster forventet det. Den sitter øverst på prisen med en pute som er merket ’seksten prosent økning‘ under den, i skrivende stund. Dette markerer 17,3 milliarder dollar som den nye termocapen for Bitcoin, den høyeste hittil.

Bitcoin gruvearbeidere som reiser ut på egen hånd

Thermocap ble introdusert av Nic Carter, medgründer av CoinMetrics som et alternativ til markedsverdi, noe som kombinerer alle ressursene som brukes til gruvedrift, inkludert transaksjonsgebyrer og blokkeringsgevinster.

Bitcoin-gruvearbeidere fikk inntektene sine kjøpt ned til tjuetre prosent på grunn av blokkbelønningen på 6,25 BTC. Tjuetre-tre prosent kutt utgjør to hundre og åttitusen millioner dollar i skrivende stund.

Ethereum ser det lavere noensinne Free Ratio Multiple. Det som ble mer av Ethereum var den høyeste andelen gruveinntekter generert fra avgifter som var atten prosent. Alt dette i løpet av tretti dager.

Bitcoin gruvearbeidere for å finne nye veier

Å holde seg flytende var en veldig vanskelig ting å gjøre for gruvearbeiderne for Bitcoin, men de var opptatt av å fortsette med å avslutte forhandlingen og bevege seg fremover. De klarte til og med å bidra til utvinningen BTC gjorde etter nedgangen, da halveringsdagen igjen var verdt 6,25 BTC per blokk. BTC-gruvedrift vil bli vanskeligere etter at nedtellingen er over, og denne gangen på ikke mer enn ti dager har vi vanskelighetsgraden med fire prosent.

Comments are closed.